Nincs engedélyezve a javascript.
Mindenkit megnyúzunk!
Szállítás:
1-5 munkanap
Készleten
2 100.-
Eredeti ár:
2 800.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A kötet Boris Vian magyar nyelven még soha meg nem jelent négy drámáját tartalmazza, melyeket a szerző 1947 és 1951 között írt. A színművek majd' mindegyike valami ellen íródott, valami olyan jelenséget gúnyol ki, ami sajnos ma is mérgezi életünket.
Olvastam
Kedvenc könyvem
Leírás a könyvről
Egyeseket bizonyára megtéveszt majd a Boris Vian-életműsorozat eme nyolcadik kötetének tizennyolcas karikáért kiáltó, horrorisztikus címe, és néhány olvasó talán majd valami darabolós gyilkosos vagy vérengző űrlényes történet reményében veszi kézbe ezt a könyvet. Nos, ők csalódni fognak. Ellenben azok, akik már régóta arra vágytak, hogy végre elolvashassák Boris Vian magyar nyelven még soha meg nem jelent drámáit - jelesül négyet a szerző 1947 és 1951 között írt színműveiből -, máris kezdhetnek ujjongani, mert e kötettel kifejezetten nekik kívántunk örömet szerezni. A jelen kötetben olvasható színművek majd' mindegyike valami ellen íródott, valami olyan jelenséget gúnyol ki, ami sajnos ma is mérgezi életünket. A címadó darabot, a sintérmunka mibenlétét megvilágító antimilitarista bohózatot egy antirasszista kiáltvány és egy antiklerikális szatíra követi. Talán csak a negyedik - az utolsó - dráma lóg ki a sorból, de még ebben a habkönnyű komédiában is van egy olyan szereplő, akit újra és újra "megnyúznak"...
Adatok
Raktári kód:
708707
ISBN:
9632661384
EAN:
9789632661384
Megjelenés:
2010.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
288
Méret [mm]:
128 x 185 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
340
Hozzászólások
 

Ismerje meg a szerzőt

Boris Vian
Boris Vian
Boris Vian (1920–1959) a második világháború, a náci megszállás után mámorosan új életre kelő Párizs emblematikus figurája. Az a rövid, lázasan tevékeny harminckilenc esztendő, ami megadatott neki, nem volt elég ahhoz, hogy legalább ő maga tisztázza, kicsoda, micsoda valójában, hogy elsősorban íróként, költőként, drámaíróként vagy jazzmuzsikusként tekintsen magára.
Akik ezt vásárolták, vették még
Heti top