Nincs engedélyezve a javascript.
Rolling Stone: Interjúk

Rolling Stone: Interjúk

Jelenleg nem rendelhető
3 825.-
Eredeti ár:
4 500.-
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli, javasolt könyvesbolti ár
Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár
Előrendelői ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár
Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon
Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Tervezett ár: előkészületben lévő termék tervezett könyvesbolti ára, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek
A Rolling Stone interjúsorozata 1967 óta a generáció legfontosabb amerikai folyóiratának fénypontja. Kulturális jelentőségű, hiszen legnagyobb rocksztárjaink, filmcsillagaink és bálványaink úgy fedik fel benne valódi lényüket, ahogy sehol máshol.
Leírás a könyvről
A Rolling Stone interjúsorozata 1967 óta a generáció legfontosabb amerikai folyóiratának fénypontja. Kulturális jelentőségű, hiszen legnagyobb rocksztárjaink, filmcsillagaink és bálványaink úgy fedik fel benne valódi lényüket, ahogy sehol máshol. Pete Townshend, Truman Capote, George Lucas, Jack Nicholson, Axl Rose, Kurt Cobain, Bono és sokan mások vallottak életükről és a művészetük hátterében meghúzódó titkaikról a Rolling Stone hasábjain. És most, első alkalommal, egyetlen kötetbe összegyűjtve olvasható a magazin figyelemreméltó negyvenéves történetének legjobb negyven interjúja.

John Lennon feltárja a Beatles feloszlása mögött rejlő mindent elsöprő fájdalmat; Mick Jagger a legnagyobb Rolling Stones-dalok születéséről mesél; Jack Nicholson elbeszéli, milyen volt, amikor megtudta, ki az igazi anyja; Francis Ford Coppola elmondja, hogyan lehet összeroskadni az Apokalipszis most őrült súlya alatt; Bill Clinton őszintén tárja nyilvánosság elé elnökségének magaslatait és buktatóit; Bono rendezi önmagában az apjával való bonyolult kapcsolatát. Ezek az interjúk teljesen kendőzetlenül mutatják be az egót és az alkotás tébolyát, a melankóliát és az eksztázist, a tragikus bukást és a dicső győzelmet. Így A Rolling Stone Interjúk sokkal több, mint gyűjtemény; kultúrtörténet, amely korunk és a kort meghatározó személyiségek portréját nyújtja.
Adatok
Raktári kód:
153228
ISBN:
9632660745
EAN:
9789632660745
Eredeti megnevezés:
The Rolling Stone / Interviews
Megjelenés:
2009.
Kötésmód:
cérnafűzött kötött, védőborítóval
Oldalszám:
448
Méret [mm]:
148 x 224 x 28
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
680
Hozzászólások